Forside

Profil

Priser

Kontakt

Typehusfirmaer

Rådgiver

Private

Andre

Ralph Lauren Skjorter Mænd Udsalg, RL Polo Shirts Tilbud Danmark

Ralph Lauren Polo Shirts er lavet til at udtrykke din Confident

Hvis du vil have polo shirt, der lader dig udstråler dig trygt og med stil, gå med en Ralph Lauren Polo skjorte. En af de populære Ralph Lauren polo shirts er den korte custom -fit Polo shirt. Det er designet af 100% bomuld. Det er stof, der er rive og rippe resistente. Hvis dit job indebærer opførelse eller opgaver, hvor du risikerer at rive eller rippe dit tøj, iført en Ralph Lauren polo konstrueret af denne slags stof er ideel. Men denne ene er også perfekt som fritidstøj, ikke kun for arbejde. Dens vigtigste sømme er triple- syet for ekstra holdbarhed, og det har en spredning krave med en separat band og knaplukning, hvilket gør denne Ralph Lauren polo behagelig at have på. De to brystlommer komme med klap og knap lukninger som konverterer til åbne lommer, øjeblikkeligt at tilbyde brugeren en glamour look.

En anden Ralph Lauren Danmark skjorte er den korte ærme klassiske -fit polo shirt. Denne Ralph Lauren polo er designet lidt mere formel, for at du kan bære til kontoret. Men det virker også for afslappet. Det er designet af 100% bomuld og har en blød finish. Denne Ralph Lauren polo shirt vigtigste sømme er dobbelt syet. Den er udstyret med en knap - down krave, og ligesom tidligere Ralph Lauren polo, det har en separat band og knaplukning at gøre det nemt og behageligt at have på. Den forreste venstre lomme har Ralph Lauren label syet på det.

Ralph Lauren Tilbud Polo er designet udnytte 100% bomuld. Denne Ralph Lauren polo har to brystlommer, tilbyder fremragende opbevaring med deres knap lukninger. Designet fra stof, der er flamme -resistent, dette værk Ralph Lauren polo har manchetter, som er justerbare. Og ligesom alle Ralph Lauren polo shirts, den stramme vævning hjælper blokere vinden fra stripning væk kropsvarme.

Du vil aldrig få en hård tid beslutter med dette mærke, især Ralph Lauren Skjorter Mænd. Du kan bære dette som det er, eller du kan bære den under en langærmet Ralph Lauren polo shirt. Det er designet ved hjælp af 100 % bomuld twill, og det er perfekt til at bære, når vejret er varmt. Stoffet er blevet arbejdet vaskes, giver det en blød finish. Dens knap - down krave har en separat band og knap lukning. Ligesom den tidligere Ralph Lauren polo, denne twill arbejde Ralph Lauren polo har en back åg, der har en centreret kasse læg, der giver mulighed for let bevægelse, når du er ude og ca. Ralph Lauren polo har en venstre brystlomme, hvor Ralph Lauren mærket er syet.

Ralph Lauren kortærmet polo shirt er fremstillet af 100% bomuld. Hvis du vil have en meget holdbar Ralph Lauren polo shirt til at bære for at arbejde, det er det. Den er udstyret med to konvertible lommer på brystet. Du kan enten knappen nede lommerne for at sikre noget, du placerer i dem, eller du kan putte flapperne i at give den Ralph Lauren Udsalg Poloskjorter en åben lomme look. Der er en dobbelt - cellede lomme på venstre ærme, hvilket gør det til en ideel opbevaring sted for sikkerhedsbriller og lignende.

En anden stor Ralph Lauren Polo shirts er den langærmede custom -fit polo shirt. Det er perfekt til at bære på arbejde. Det har en unik Ralph Lauren polo byder på en dobbelt -front hjælpeprogram lomme på venstre side af brystet. Denne langærmede Ralph Lauren polo skjorte kan bæres som arbejde polo skjorte eller en kjole poloshirt - du vælger hvordan du ønsker at bære det ! Det har en centreret boks læg for at sikre en perfekt pasform over skuldrene og ryggen. Denne Ralph Lauren polo, ligesom alle de andre poloer, er holdbart.